Meny for bæsmor sin 83-årsdag

Det er ikkje alltid lett å laga mat på andre sitt kjøkken, utan å ha kjøpt ingrediensane sjølv og utan å ha oversikt over utstyret - men Martin og Tali hadde gode råvarer og greit med reidskap så da vi skulle laga middagen til bæsmor sin 83-årsdag var det ingen grunn til panikk.

Kyllingfilet vart vend i smelta smør tilsett litt balsamico-eddik og godt med estragon. Så la vi tynne flak skinke over og bakte/grilla dei i omnen.

Til sitron-glaserte grønsaker skar vi opp raud lauk i fine skiver, gulrot og eple i strimler og steikte det i sukker og sitronjus. Fargerikt! Her er det viktig å følge med og røre! Spar på sukkeret, ellers kan det bli kjempesøtt.

Til sist laga vi vårgrøn fløtesaus: fløte, mjølk og skiver av purre vart kokt opp og etter ei stund la vi oppi små bukettar av brokkoli.

Joda, det fungerte.

<<: Nettside om reklame og barn -- Til minne om Rashpal >>

Comments

Add commentAdd comment


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /home/hallvors/hrdb.php:4 Stack trace: #0 /home/hallvors/hallvord.com/hale.php(44): include() #1 {main} thrown in /home/hallvors/hrdb.php on line 4